Over ons

Na jaren ervaring als patissier is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De start van een nieuw bedrijf. ”Steyn Dullens Patisserie” focust zich volledig op het ambachtelijk bereiden van de producten. Dagvers staat hoog in het vaandel en de producten zullen met de seizoenen meegaan. Alles zal met zorg worden verpakt in luxe verpakkingen die de kwaliteit weerspiegelen. Alles kan naar wens worden aangepast of gepersonaliseerd. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

 

Van grondstof tot eindproduct

Graag werken wij met de beste producten. Het zoeken naar de beste producten hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Het beste komt meestal van dichtbij. Lokaal kopen doen wij dus al te graag.  Met deze producten maken wij ons eindproduct. Doordat wij van grondstof tot eindproduct alles zelf maken kunnen wij veel variëren met smaken en structuren. Daardoor zijn one mogelijkheden eindeloos.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van woensdag t/m maandag  van 09:00 uur t/m 18:00 uur. Hier kunt u dan de hele ochtend en middag genieten van onze overheerlijke koffie, gebak en lunch. 
In de zomer is ons heerlijke terras aan de achterzijde geopend. 

Naar boven